{ LIFESTYLE }
12 Apr 2021
The Rock 高票「當選」做下屆美國總統 IG留言會盡力為人民服務

去年7月4日美國獨立日超人氣Rapper Kanye West,宣佈要 要參選美國總統,引來不少網友關注!最近美國就有網站舉行《哪位明星會於2024年當選美國總統》投票,結果日前出爐,擁有爆肌身型嘅「The Rock」Dwayne Johnson,就以46%高票「當選」,而佢本人都有回應!“





The Rock都有留意呢個消息,仲係IG轉發報導更留言,「相信創國之父無預視過一個6呎4寸、光頭、有紋身、一半黑人一半薩摩亞人、愛飲龍舌蘭酒、揸小型貨車、戴腰包的人加入他們」The Rock仲話如果事件成真,將會佢嘅榮譽去為人民服務。



而接住The Rock之後嘅人選就係熱愛慈善嘅Angelina Jolie,有30%的支持率,同名嘴Oprah Winfrey有27%。民調中共有63%的人認為,如果荷里活明星具備「政治天賦」還「有合適的團隊」,咁就可以成為「成為優秀的政治家」。






News
Feature
Blog
Load more
 
NOTIFICATION