{ LIFESTYLE }
12 Aug 2019
Miley Cyrus同「雷神」細佬宣佈
離婚 原因竟然係呢樣嘢!!

26歲美國小天后Miley Cyrus去年聖誕節就同「雷神細佬」Liam Hemsworth結婚,二人感情離合10年,好多粉絲見到二人終於修成正果感到開心。不過日前突然發聲明宣佈結束8個月婚姻,消息震驚娛樂圈,聲明中指離婚係對二人來最好嘅決定,而雙方日後會將集中照顧自己和並將重心放在事業上。

有外國媒體指離婚原因係因為Miley偷食,但其後就有知情人士向雜誌《OK!》雜誌透露,一向低調嘅Liam 因為頂唔順女方太鍾意舔佢嘅面,所以導致二人離婚。該名知情人士指作風狂放嘅Miley,同老公出席公開活動時,經常向舔對方塊面吸引記者鏡頭,「之後又係舞池用屁股磨擦別人,抓自己嘅褲襠,當佢為咗鏡頭做出呢啲行為嘅時候,Liam 都選擇避開。」Liam甚至因為老婆太愛出風頭,活動後冷戰咗3日,從此二人再無係公開場合出現。

而宣佈離婚後,Miley今日亦有係Instagram表示:「別想挑戰演化,因為你永遠無法戰勝,就像我站在山的頂端,它曾在水面下與非洲相連,改變是必然的。」似乎係暗示佢同Liam 10年感情,都有改變嘅一日。


News
Feature
Blog
Load more
 
NOTIFICATION