{ LIFESTYLE }
13 Aug 2019
超放閃!金宇彬送餐車為女友申敏兒新劇應援 :「申敏兒非常、非常支持妳!」

與女友申敏兒拍拖4年嘅韓國男演員金宇彬,自 2017年 5月透過經紀公司發聲明證實罹患鼻咽癌後,一直未有公開露面。直指今年5月金宇彬宣佈抗癌成功,恢復狀況良好,並已經和經紀公司簽約,更一度有傳今年將復出拍戲。而日前佢為女友申敏兒出演的電視劇《輔佐官》第二季劇組送餐車應援,更留言指「聲援《輔佐官》劇組所有演員和工作人員(特別是申敏兒♥)」。




金宇彬嘅應援餐車為劇組送上咖啡同蛋糕,十分窩心!不過最令人羨慕嘅一定係,金宇彬為女友加油嘅字句,申敏兒拍攝期間更特意到車前拍攝認證照,sweet到爆!




金宇彬雖然與申敏兒年紀相差5年,但呢段姊弟戀拍拖4年依舊甜蜜!二人拍拖第二年,金宇彬確認患癌後,申敏兒就向粉絲表示:「我會陪伴在金宇彬身邊一起幫助他度過治療。」當時人氣好旺嘅佢係男友生病期間,推掉所有工作,陪著金宇彬走過最艱難的日子。






YOU MAY ALSO LIKE
News
Feature
Blog
Load more
 
NOTIFICATION