{ LIFESTYLE }
14 Oct 2019
IG遭網友抨擊「休想復出!」 T.O.P親自回應:「我無諗過!」

韓國組合BIGBANG最先入伍嘅成員T.O.P,係服兵役期間就被爆出2016年曾吸大麻,更因此從義警職解除變成替代役,終於係今年7月退伍。係佢服兵役期間,BIGBANG年紀最小的成員勝利經營嘅夜店涉嫌貪污以及性醜聞,最後親自宣佈退出組合。BIGBANG可以話係名存實亡,而T.O.P亦繼續遭網友攻擊,日前佢更親自回應網友,指自己無諗過復出!





T.O.P退伍後不時在IG post除各種藝術畫照、搞笑影片等,但繼續受到網友攻擊,更留言,「你好自為之吧,唔好諗住復出!」,T.O.P見到後竟然親自回應該名網友,更語帶調侃地回應,「是的!老天爺!我也沒想過要(復出),你就請多看一些動物圖吧!」但過咗一陣T.O.P就刪除留言。


消息傳出後,網友反應兩極,有粉絲就表示T.O.P是否確定不回歸,亦有部分人認為該名網友嘅留言是屬於挑釁的行為。




News
Feature
Blog
Load more
 
NOTIFICATION