{ LIFESTYLE }
07 Nov 2019
HAHA大仔Dream首度曝光!
 網友大讚超可愛:「同爸爸餅印!」

韓國綜藝節目《Running man》人氣主持之一嘅HAHA,同太太星結婚7年,繼2013年誕下仔仔dream後,其後再係2017年誕下次子soul,今年再度榮升父母,生下女兒song,湊成一個好字!太太星婚後亦幾乎絕跡螢光幕,專心照顧家庭,不過最近佢亦擔任起KOL係youtube開頻道,日前仲上載咗早前係新加坡旅行嘅片段,期間大仔Dream,仲首度曝光樣貌,不少網友見到後都大讚同haha餅印





雖然大仔dream今年已經六歲,但HAHA兩夫婦對仔仔容貌曝光相當小心,今次係片段中haha先問太太係咪希望仔仔公開樣貌,星就問仔仔意見,估唔到dream竟然回答可以公開,仲讚自己「因為我的臉可愛。 」面對仔仔嘅童言無忌,令haha同星哭笑不得。




其後星亦有透露公開仔仔Dream後嘅心情,佢表示仔仔肯亮相嘅原因,「dream說自己『只是幫助媽媽提升訂閱數的角色 』。  」星亦提到同老公HAHA有時候都希望同粉絲一齊分享與仔女之間嘅互動,「但還是小心翼翼,害怕孩子內心受傷或者埋怨。 」





News
Feature
Blog
Load more
 
NOTIFICATION