{ LIFESTYLE }
21 Jun 2018
Angelababy細佬同樣都有有高顏值 會唔會入行做藝人?

Angelababy自從2015年同黃曉明結婚後,之後更生咗仔仔「小海綿」,而家就快滿1歲半,生活超美滿。原來baby家中仲有一個細佬叫楊帆,今年22歲,係內地南京大學商學院讀書。因為Baby鮮少提及細佬,楊帆除了擁有高顏值,仲係一名學霸。

angelababy

angelababy

曾在微博公開弟弟側臉照嘅Angelababy,當年更細佬「上身」留言話自己靚仔,「大家好,我是angelahoney,我覺得我是我們家最好看的。我成年啦!」不過,有網友暗指「你弟的嘴和你整之前一樣」,但都有人認為細佬似媽咪,仲話「女神我就知道你沒有整容,基因強大」。

angelababy

其實2012年Angelababy曾經同一齊拍電影《第一次》主題曲MV《都要微笑好嗎》,兩人在MV裡上演一場「姊弟戀」,當時只有16歲嘅楊帆相當青澀,唔知佢有無興趣步家姐後塵,加入娛樂圈呢?

angelababy

Source:微博
Text:Alina Wan

KEYWORDS / angelababy
YOU MAY ALSO LIKE
News
Feature
Blog
Load more
 
NOTIFICATION