{ LIFESTYLE }
09 Jan 2019
金宇彬抗癌成功 傳復出拍電影 !

2017年時被診斷出罹患鼻咽癌嘅韓國男演員金宇彬,當年因為患病令演藝事業全面叫停。早前癌成功嘅佢,仲同拍拖4年嘅女友申敏兒一齊飛到澳洲過年,放閃程度爆燈!而今日韓國媒體就指Oppa正準備復出,仲收到唔少劇本邀請,有望今年回歸大螢幕!!

金宇彬

金宇彬

報導指金宇彬目前已挑選劇本,由於佢係確診鼻咽癌前原定演出崔東勳導演製作新片《竊聽》,但因病暫停拍攝,但導演相當有義氣,話會等佢返黎先開拍!但因《竊聽》擱置太耐,所以如果確定與崔東勳導演合作,應會是其他作品。

金宇彬

金宇彬

好多粉絲聽到消息後,都十分期待金宇彬復出!其實oppa前年就透過親筆信向外界透露治療狀況,並指自己接受3次抗癌治療及35次的放射線治療。

金宇彬


不過金宇彬所屬經紀公司就發佈了官方聲明,稱:「他確實身體狀態好轉,但當下並無任何復出計劃。 」睇怕粉絲又要等多一段時間喇!!

金宇彬

金宇彬

Source:微博
Text:Alina Wan

KEYWORDS / 金宇彬
YOU MAY ALSO LIKE
News
Feature
Blog
Load more
 
NOTIFICATION