{ LIFESTYLE }
22 Apr 2021
【超越姜濤】[email protected]直率性格獲網友激讚 追蹤人數激增

近期的話題人物一定係ERROR成員193,早前佢反擊TVB副經理曾志偉嘅言論,吸引不少網友留意,大讚佢係「娛樂圈清泉」,人氣大增。而日前193IG追蹤人數半個月由7萬增到21萬,成為MIRRORERROR中最多followers嘅成員!







直率性格獲網友激讚,193早前受訪時就表示無諗過會急升,而令佢最開心嘅係ERROR的人氣同過往嘅作品都受到大家認識,表示ERROR和幕後團隊都好努力做好每個作品。







另外,193曾透露好恨做米線代言人,粉絲立即「行動」,在網上發起「我要193代言譚仔三哥」行動,而米線店亦有回覆粉絲,表示已經「打緊畀花姐 」,而193得知消息後就謙虛表示有關商業工作仍在洽談中,「唔好再去留言洗版了,嚇親人就唔好啦」,但大家依舊都好期待最後會唔會成事!





News
Feature
Blog
Load more
 
NOTIFICATION