{ LIFESTYLE }
20 Apr 2018
丁海寅618香港開見面會 粉絲又要撲飛喇!

一去到週末嘅時間,各位Sis應該好忙,因為忙著要煲新晉「男神」丁海寅同孫藝真嘅新劇《經常請吃飯的漂亮姐姐》!!人氣急升嘅丁海寅,最近除了仲成為咖啡飲品的新廣告代言人。好多女粉絲都好期待丁海寅幾時先嚟香港同大家見面咁?終於係今日中午時分主辦單位宣布,丁海寅將於6月18日首次來港舉行「2018 Jung Hae In 'SMILE' Fan Meeting In Hong Kong」,一班粉絲真係引頸以待!!



 其實丁海寅三月初就已經率先到台灣舉行首個粉絲見面會,二千張門票在開賣一分鐘內售罄,真係好誇張!佢為咗答謝粉絲嘅支持,係見面會當晚除了和粉絲互動外,亦有大開金口獻唱,冧得一眾粉絲「心心眼」!唔知今次又會唔會為香港fans準備驚喜呢?!


除了劇迷外,就連韓國藝人都深陷丁海寅的魅力中,《Running Man》主持人之一嘅HaHa同金鍾國都不約而同大讚丁海寅靚仔,直指他「冇得輸」,可謂男女通殺。



Text:Alina Wan

YOU MAY ALSO LIKE
News
Feature
Blog
News
Feature
Blog
Load more
 
NOTIFICATION