{ LIFESTYLE }
02 Jan 2019
S.H.E未能與舊公司達成共識 恐怕成絕響?!

去年台灣女子天團S.H.E就與合作超過10年嘅唱片公司華研音樂,結束長達17年嘅合作關係後,3位成員各自成立新公司。不過有好多粉絲盼望將來可以繼續睇到佢地表演,所以S.H.E都陸續同華研音樂探討歌唱方面嘅合作,可惜今日就傳出S.H.E同華研仍未能達成共識,粉絲之後難有機會睇到3人以「S.H.E」名義推出新作。

S.H.E

S.H.E

台灣雜誌今日爆料,表示S.H.E嘅3位成員為了同華研商討未來合作,更搵埋Selina前夫兼做律師張承中一齊商量,不過有指華研想繼續掌握3人嘅事業主導權,令S.H.E非常不能接受,談判未能達成共識。

S.H.E 

而Selina同Ella都有接受傳媒訪問時則表示,「這麼多年了,點滴在心頭,現在想為自己的工作負責,我想守護S.H.E的心更加堅定。」

S.H.E

 當中最早成立個人公司嘅Ella亦透露,過往與華研經歷好多事,雖然雙方仍未有共識,但都會一直保持開闊嘅心去溝通,相信可以迎刃而解。至於華研表示與S.H.E嘅合作繼續討論當中。粉絲們如果想睇S.H.E合體,相信仲要等一段時間喇!

S.H.E

S.H.E

Source:Facebook
Text:Alina Wan

News
Feature
Blog
Load more
 
NOTIFICATION