{ LIFESTYLE }
25 Apr 2018
網友po簽名相 彭于晏竟然秒回留言?!

如果有一日偶像回覆你係社交網嘅留言,我相信呢件事應該係當日最美好嘅事。今日微博就有位網友叫「瑤瑤好甜」po出自己獲得男神彭于晏嘅簽名相,並留言,「啊啊啊啊我老公的親筆簽名」之後仲tag埋晏晏!點知,神奇嘅事發生咗,就係晏晏覆咗位網友呀!係「真·彭于晏」覆咗,覆咗,覆咗呀.......(因為太重要所以要講3次!)

彭于晏

之後晏晏就秒回喇!

彭于晏

呢位幸運嘅網友post咗6分鐘之後,晏晏就即刻親自證明留言話,「假的喔」之後仲加埋滴汗emoji(真係好cute),晏晏嘅留言仲瞬間獲500幾個like!而呢位網友之後都話自己係彭于晏3千萬粉絲中特別幸運嘅一位!

彭于晏

彭于晏

其他粉絲見到都替呢位幸運嘅粉絲開心仲話,「雖然個簽名係假嘅,但竟然引到偶像本尊留言,都係值得開心嘅事~」而今次其實都唔係晏晏首次親自回覆留言,之前曾經有網友話自己去咗彭于晏開設嘅餐廳,佢又係秒回話,「這不是我家的」
彭于晏

彭于晏

所以點解彭于晏咁受歡迎,你地而家知道喇?!BTW我都係去留言先~~

Source:微博

Text:Alina Wan

KEYWORDS / 彭于晏
YOU MAY ALSO LIKE
News
Feature
Blog
News
Feature
Blog
Load more
 
NOTIFICATION