{ LIFESTYLE }
27 Dec 2018
李連杰IG罕有晒愛女合照 網友大讚:「顏值高!」

近年受甲狀腺功能亢進症困擾嘅功夫巨星李連杰,同第二任妻子利智婚後生咗兩位寶貝女Jane同Jada,一向好保護女兒嘅佢,日前就係IG公開同愛女嘅合照,話咁快Jane同Jada已經長得亭亭玉立,吸引好多網友關注!

李連杰

Jane同Jada似乎遺傳咗媽咪利智嘅好基因,身型高挑,擁有一副長腿,樣子都十分甜美,網友見到後大讚顏值高!!今年18歲嘅Jane,從小就好擅長跳拉丁舞,7歲嘅時候仲幫爸爸嘅好朋友劉德華演唱會伴舞,而佢讀書成績都好勁,入讀哈佛大學!

李連杰


李連杰

而只有16歲嘅細女就遺傳咗媽咪利智嘅靚女基因~

李連杰

李連杰

一向對家庭事十分低調嘅李連杰,今次罕有post兩位寶貝女嘅合照,有好多網友都猜測係咪為女兒入行鋪路。

李連杰

而今年宣佈開拍嘅《花木蘭》真人版,李連杰都有份參與其中,早前佢接受節目訪問時就透露,今次接拍嘅原因係因為兩位寶貝女嘅一番話,Jada曾對佢講:「你能為我拍這個電影?」Jane亦附和:「那你就為我們兩個拍!」所以最終佢就答應出演。

李連杰

Source:Instagram
Text:Alina Wan

News
Feature
Blog
News
Feature
Blog
Load more
 
NOTIFICATION