{ LIFESTYLE }
28 Jan 2019
泫雅孖住男友落實簽約新公司 
新老闆竟然係「韓國巨星」!


去年因公開與同門師弟戀情,而被嘅經理人公司怒炒嘅韓國女歌手泫雅,離開公司後經常與男友E'Dawn孖住出活動,日前泫雅係IG就宣佈落實簽約新經理人公司,而公司老闆就係曾合作拍攝MV嘅韓國巨星Psy,消息令網友震驚,但也紛紛獻上祝福!!

泫雅, Psy



不過最估唔到嘅,竟然係Psy唔單止簽泫雅,連其男友E'Dawn都簽埋一份,相信日後星途一片光明!而老闆Psy亦係IG上載咗同佢地打手指模嘅照片,當中泫雅仲開心到用手遮住自己嘅樣!

泫雅, Psy

泫雅, Psy

簽約後嘅泫雅同E‘dawn仲即刻飛去泰國慶祝~~

泫雅, Psy

泫雅, Psy

有睇過PSY嘅經典名曲《江南Style》MV嘅朋友,都知道當年佢邀請咗泫雅做MV女主角,泫雅其後更順勢推出改編版《哥哥就是我的style》,令名氣紅遍全球!其後泫雅發行新專輯《Ice Cream》時,亦再邀請PSY在MV客串,足見雙方嘅好交情。

泫雅, Psy

泫雅, Psy
而PSY去年與Bigbang所屬經理人公司YG娛樂合約到期,就開設公司,日前更宣佈Rapper 女歌手Jessi簽約,成為旗下第一位歌手。據知,Jessi與泫雅私底下非常老友,當初,當初泫雅公開戀情遭抨擊時,更post文力撐對方,今次一齊簽約Psy公司,外界十分期待2人有合作機會。

泫雅, Psy

泫雅, Psy


Source:Instagram
Text:Alina Wan

KEYWORDS / 泫雅, Psy
YOU MAY ALSO LIKE
News
Feature
Blog
Load more
 
NOTIFICATION