{ LIFESTYLE }
18 Jan 2019
公司老闆post勝利道歉短信 再度激怒粉絲!!

即將係今年入伍嘅BIGBANG成員勝利,近期都把握時間到各地開演唱會,而上個星期就黎到香港開騷。演唱會入面就只有兩名男dancer 伴舞,不過勝利席上幽默表示,dancer全部調咗去做BLACKPINK演唱會,仲話,「老闆(梁鉉錫)沒有關心我了!」搞到好多fans即刻衝到老闆個IG留言,紛紛要求佢俾返啲尊重BIGBANG尊重!

BIGBANG, 勝利

BIGBANG, 勝利

昨晚老闆梁鉉錫就係IG post咗一張勝利私下道歉嘅短訊cap圖,內容指勝利直認當時言論太過火了「引起爭議的事情,我會好好處理的,抱歉,當時我只是想要讓現場有趣一些。」估唔到IG 一出,卻再度激怒粉絲!!

BIGBANG, 勝利

BIGBANG, 勝利

好多粉絲紛紛留言表示:「勝利做錯了什麼了?」、「勝利根本不需要道歉!」、「是你先不尊重勝利的!」亦有粉絲留言指由於梁鉉錫IG出現太多負面留言,有部分已經遭對方刪除,而老闆似乎都有睇到該留言,並係IG反擊粉絲,寫下「我這輩子從沒刪掉任何留言。」

BIGBANG, 勝利


BIGBANG, 勝利
Source:Instagram
Text:Alina Wan

KEYWORDS / BIGBANG, 勝利
YOU MAY ALSO LIKE
News
Feature
Blog
Load more
 
NOTIFICATION