{ LIFESTYLE }
31 Dec 2020
[email protected]坪洲密會混血模特兒Amy Lo 深夜IG發文解畫無否認戀情

早前被指與港姐冠軍陳曉華(Hera)同居嘅MIRROR成員陳卓賢(Ian),日前就被傳媒影到真正女友另有其人,是曾合作拍攝劇集《無限斜棟有限公司》的混血model盧慧敏(Amy Lo)。二人被拍到到坪洲拍拖,全程不避嫌拖着手,態度親密,更指Ian因此缺席頒獎禮,對此Ian在今日深夜於IG為事件解畫。

當時Ian就對外表示因為要拍劇而缺席頒獎禮,但後來被踢爆是拍拖,Ian就特別在IG回應。



他表示從來對於私事一向都不回應,希望外界關注其作品。至於缺席頒獎禮一事,Ian就特別為此解釋,「首先,劇集嘅拍攝一早已經完成,而我請假係早係一個月前請左,原因係屋企人有事,處理該事嘅時間係同頒獎禮相撞,對外講話係因工作未能出席係覺得關乎我屋企人嘅事無必要公開講太多。」)並強調工作態度一直無變,「仍然係想做好每一個作品比大家聽,比大家睇。」


News
Feature
Blog
Load more
 
NOTIFICATION