{ LIFESTYLE }
15 Jan 2019
隋棠「3年抱3」享受湊小朋友:生孩子係會上癮!

去年12月月中生咗第三胎仔仔Olie嘅台灣女演員隋棠,雖然仲坐緊月,不過就反而多咗時間同粉絲係IG交流。日前佢就post咗一張3年拍過嘅廣告照,見到佢摸著一位bb搽lotion,其實佢係代言緊小朋友乳液,因為當時佢剛生咗大仔Max。最搞笑係隋棠留言話,「剛看到這三年前拍的廣告忍不住笑出來,因為三年後的自己還像照片裡一樣天天在洗小baby。」

隋棠

隋棠

因為隋棠呢3年期間每一年都懷孕,先後生咗大仔Max,二女lucy同埋細仔olie、名符其實嘅三年抱三」,所以隋棠先會咁講,仲話呢3年嘅事件無窮迴圈!

隋棠


不過好多粉絲都留言話,有小朋友係一件好幸福嘅事情,仲話好佩服隋棠事業同家庭都兼顧得好好!其實隋棠早前曾透露過第3胎一直係計畫中嘅事,認為小孩有多啲兄弟姊妹係開心嘅事情,甚至笑言:「生小孩是會上癮的!」

隋棠

隋棠

BTW,見到大仔Max同二女lucy而家開始開始牙牙學語,十分可愛,圈咗唔少粉絲!


隋棠

隋棠

Source:Instagram
Text:Alina Wan

KEYWORDS / 隋棠
YOU MAY ALSO LIKE
News
Feature
Blog
Load more
 
NOTIFICATION