{ LIFESTYLE }
15 Mar 2019
陳柏宇化身「陳伯」帶團與粉絲釣蝦 「神秘嘉賓」驚喜登場搶風頭

去年舉行「陳伯茶聚」相約粉絲「一齊坐低飲啖茶,食個包」嘅陳柏宇(Jason),最近推出新歌《中佬旅行團》,決定再度親自帶團,化身領隊「陳伯」帶粉絲去釣蝦,再晚飯直落,期間仲有壓軸嘉賓出場,就係愛女Abigail!

陳柏宇

陳柏宇

Jason與同團另一領隊、電台節目主持細So昨午先去觀塘一佪室內釣蝦場釣蝦,同場還有20名粉絲與他們一起,當中還有小朋友粉絲,Jason當然不會放過與小粉絲玩的機會。在開始釣蝦不久,不少粉絲都成功有「蝦獲」,但Jason卻一直「食白果」,令他忍不住自嘲:「我係嚟餵蝦嘅,而唔係釣蝦嘅!」

陳柏宇

陳柏宇

接着Jason一行人搭車前往餐廳途中,Jason與太太符曉薇(Leanne)通電話,佢突然即興邀老婆及愛女Abigail前來參與飯局,Jason與團友們吃飯期間,5個多月大嘅Abigail終於登場,即時成為全場焦點!場內近百人圍着Abigail影相照,都無扭計喊,完全不怯場,輕而易舉搶走爸爸Jason風頭!

陳柏宇

陳柏宇

KEYWORDS / 陳柏宇
YOU MAY ALSO LIKE
News
Feature
Blog
Load more
 
NOTIFICATION