{ LIFESTYLE }
06 Mar 2019
阿信「曖昧」emoji回應蔡依林自拍相 網友留言:「是公開節奏?」

早前曾被網友列出10大「愛」的證據嘅台灣天后蔡依林(Jolin)與「五月天」主唱阿信,而Jolin昨天就係IG曬出黑白自拍相,而阿信仲馬上留言回應「嘴嘴+閃電」,令唔少驚呼:「是公開節奏」?

蔡依林, 阿信

蔡依林, 阿信

之前Jolin更為阿信自家品牌StayReal擔任十周年嘉賓,二人係台上互動極似熱戀嘅小情侶一樣,而五月天去年到歐洲舉行演唱會時,阿信仲係Fb留言寫下:「台北時間9點前,平時的妳也許早已起床」。與Jolin嘅作息時間不謀而合,種種線索令好多粉絲都覺得佢地關係唔單純。

蔡依林, 阿信

蔡依林, 阿信

對於今次阿信係IG嘅emoji留言,好多網友紛紛留言,「阿信準備要公開了嗎」、「兩人好配趕快在一起」、「 阿信看人家理你嗎?你的三百萬陳太太在微博上氣死了」。唔知幾時先聽到佢地宣佈戀情呢?

蔡依林, 阿信

蔡依林, 阿信

Source:Instagram
Text:Alina

KEYWORDS / 蔡依林, 阿信
YOU MAY ALSO LIKE
News
Feature
Blog
Load more
 
NOTIFICATION