{ LIFESTYLE }
14 Jan 2022
鏡粉提出「3大訴求」!到花姐IG洗版式留言對MIRROR IG經營不善!

日前ViuTV推出女團COLLAR立即成為城中熱話,因為是ViuTV繼男團MIRROR、ERROR後再度推出組合。日前就有傳聞指ViuTV將會再推出女團,消息一出後就引起鏡粉不滿,並到經理人花姐IG留言。






鏡粉就列出3大訴求,分別是1)請認真經營MIRROR社交平台、2)請唔好再單靠各Fans Club進行各種宣傳應援、3)MIRROR需要固定團綜。他們更指出MIRROR官方IG 管理員失職,例如在成軍3週年、成員出演的劇集並無出任何po等。


由於不少鏡粉在花姐個人IG上留言洗版,之後花姐就Story則回應「希望你開嘅ig acc可以follow mirrorig」。不過有網友就認為,呢段說話似乎不是回應鏡粉,而是對女團經理人阿Wing講,因為網友發現WingIG並未follow MIRROR的官方IG帳號,只follow成員個人帳號。




News
Feature
Blog
Load more
 
NOTIFICATION