{ LIFESTYLE }
15 May 2019
相隔12年再提到曾做富商「小三」 袁詠儀後悔到爆:「傷害最愛嘅老公!」

袁詠儀(靚靚)同張智霖(Chilam)結婚18年,育有一名寶貝仔「魔童」,係圈中模範家庭!佢地兩夫婦最近接受內地節目《魯豫有約一日行》訪問,靚靚提到過往曾公開透露自己曾做「小三」經歷,因此傷害了最愛的人張智霖,令佢忍唔住哽咽。

張智霖, 袁詠儀

張智霖, 袁詠儀

話說靚靚2007年受訪時,講到自己20歲時曾被富商追求,自己雙眼被蒙住,睇唔到對方有妻子,仲表示呢啲舉動就係而家大家所講嘅「貪慕虛榮」。節目播出後引起軒然大波,袁詠儀被貼上「被包養」標籤,而老公Chiliam也受到輿論壓力!

張智霖, 袁詠儀

張智霖, 袁詠儀

事隔12年,靚靚同Chilam一同受訪,再度談及此事都忍唔住落淚,當時只係想坦承講出自己過去嘅感情經歷,但被外界解讀後,意外傷害到另一半,十分後悔!

張智霖, 袁詠儀

張智霖, 袁詠儀

靚靚亦直率表示,「你們可以往我來,但是不要是他(張智霖),不要是我愛的人」,也表示做錯事情願意承受,以後也會告訴魔童,自己做錯咩事。

張智霖, 袁詠儀

張智霖, 袁詠儀

KEYWORDS / 張智霖, 袁詠儀
YOU MAY ALSO LIKE
News
Feature
Blog
Load more
 
NOTIFICATION