{ LIFESTYLE }
11 Jan 2019
玄彬孫藝珍被爆搞地下情 網友洛杉磯直擊二人拍拖旅行!

係韓國熱播緊嘅《阿爾罕布拉宮的回憶》,男主角玄彬昨天就被爆出同女演員孫藝珍搞地下情,有網友係洛杉磯直擊二人拍拖旅行,有傳玄彬係為孫藝珍慶祝37歲生日,所以專程飛往美國會合女友,唔少粉絲都話佢地好登對!!

玄彬, 孫藝珍

玄彬, 孫藝珍

該名網友表示自己係洛杉磯偶遇玄彬與孫藝珍,見到佢地同女方嘅父母一齊去餐廳食飯,暗示二人關係已進展到「見家長」的地步。其後有韓國媒體引述消息人士指,因為昨天正是孫藝珍嘅37歲生日,估計二人專程飛往當地旅行兼慶祝。

玄彬, 孫藝珍


其實玄彬同孫藝珍去年合作拍攝電影《智命談判》,不過戲中甚少對手戲,但係宣傳電影期間,二人顯得極有默契,女方更係IG post咗多張合照並送上生日蛋糕,為玄彬慶祝生日。二人拍拖消息一出後,粉絲們反應竟然好支持,紛紛留言話「這對我可以」,「男神+女神好好!」

玄彬, 孫藝珍

玄彬, 孫藝珍

不過其後雙方經理人公司就異口同聲否認戀情,玄彬經理人公司指佢剛完成韓劇《阿爾罕布拉宮的回憶》拍攝,於是飛往美國休息。至於孫藝珍公司則表示係佢獨自前往美國,而孫藝珍父母目前正身處韓國,「見家長」說法並唔成立。

玄彬, 孫藝珍


Source:Instagram
Text:Alina Wan

KEYWORDS / 玄彬, 孫藝珍
YOU MAY ALSO LIKE
News
Feature
Blog
Load more
 
NOTIFICATION