{ LIFESTYLE }
16 Jul 2020
朴敘俊重回《金秘書》髮型 將出演好友崔宇植新綜藝節目!

今年年初嘅大熱韓劇 《梨泰院CLASS》,劇中嘅朴敘俊就一改以往嘅髮型,剪上朴世路專屬的「栗子頭」,帥氣依舊十足,更吸引不少引發模仿潮!不過最近佢就已重回《金秘書為何那樣》時期嘅髮型,帥氣程度再爆燈!!


朴敘俊係2018年出演劇集《金秘書為何那樣》,飾演完美又自戀嘅副會長,當時佢嘅髮型更成為韓國髮型屋指定的TOP1髮型!而今次再重現係因為佢為韓國啤酒品牌kloud擔任代言人。






而朴敘俊繼今年出演完《梨泰院CLASS》,不畏疫情與IU合體拍攝新電影《Dream》。故事講述面臨球員生涯最大危機的足球選手,由朴敘俊飾演的洪大,此生第一次以國家隊隊員,踢進世界盃,在訓練的過程碰上了由IU飾演的素敏,素敏是拍攝足球隊紀錄片導演,而夢想是成為電視台的PD。





另外,佢亦會參與好友崔宇植及鄭有美的新綜藝節目《暑假》,擔任首集嘉賓,被網友稱為神仙陣容!


News
Feature
Blog
Load more
 
NOTIFICATION