{ LIFESTYLE }
15 Jul 2019
鄭秀文IG放許志安半邊身 竟無辜捱罵?

Sammi一連13場演唱會,終於去到第三場。為左準備演唱會,Sammi一直非常刻苦鍛煉自己,無論體格定身材都fit到爆。而且一路上亦有許志安陪伴,兩人感情早已雨過天睛,回復平淡日子。昨晚Sammi係後台為自己嘅演唱會妝容大玩自拍,其中一張看見許志安的半邊身,原本再平凡不過嘅照片,竟惹來部分歌迷爭議?

從相片看到,Sammi將半個許志安都拍入鏡,雖然大半張臉也看不到,但眼利嘅網民一眼就睇得出係許生,小部分人更出言辱罵,「鄭秀文原諒佢老公,唔代表大眾要原諒佢」,「你要原諒就原諒,但是我們不想看到他」,類似的言論一直出現在該帖子上,想不到一張普通照片也會激起小風波。

但更大部分的人支持Sammi放跟安仔的照片,認為看見兩人回復恩愛非常開心,還反擊辱罵的網民「作為老公都係想去睇場騷啫~唔洗咁激動咁樣鬧法呀?」,「好開心可以見到安仔在背後給妳支持」,「妳令我們領悟到婚姻既深層意義,果然是我們的偶像」,看來更多人支持Sammi的選擇,更以Sammi大膽認愛的舉動作為自己榜樣。

News
Feature
Blog
Load more
 
NOTIFICATION