{ LIFESTYLE }
11 May 2021
姜濤孖Jer九月再開騷!MIRROR紅館檔期最快月尾知結果!

近期hit 爆話題一定非MIRROR演唱會莫屬,話咁快今晚來到最後一場,票價一度被炒至24萬一張,十分誇張!而日前就傳出花姐已入紙申請紅館楊千嬅今年12月的跨年檔期,而今日就有報道指九月尾商台主辦的拉闊將會邀請有姜濤、柳應廷(Jer)、林家謙及R&B歌手Tyson Yoshi開騷,相信到時又會出現炒飛潮。




 

睇番上一次嘅拉闊已經係2019年舉辦,當時演出歌手是方皓玟同 陳柏宇,門票是透過訂購商台指定商台節目重溫服務計劃送出。今次的門票如何購買,仍然是未知之數,有待商台公佈。而今次演出單位除了有姜濤同Jer,仲有林家謙同R&B歌手Tyson Yoshi。


 

至於MIRROR紅館騷有消息指指最少可開10場,月底紅館就會公佈批文,都係個句,「集氣!集氣!!集氣!」。




News
Feature
Blog
News
Feature
Blog
Load more
 
NOTIFICATION