{ LIFESTYLE }
21 Jan 2019
相隔19年再同台!! 柏芝擔任舊愛陳曉東演唱會嘉賓!!

去年11月低調生下第三胎仔仔「小王子」嘅張柏芝,近日就密密露面,早前就幫星爺周星馳嘅賀歲電影《新喜劇之王》配音,勾起唔少人回憶當年「尹天仇」同「柳飄飄」!而今日就有消息指,柏芝係嚟緊3月9日為舊愛陳曉東係紅館舉行嘅演唱會擔任嘉賓,係佢地相隔19年,再度同台!!

陳曉東, 張柏芝

柏芝係2000年就承認與陳曉東嘅戀情,當時仲係新人嘅柏芝仲要係主動承認拍拖,佢以前受訪時曾表示,「我堅持要公開,所以拖住東東見大家,佢都好配合,好欣賞他的勇氣,為人又不拘小節,但有些女演員就唔會講。」


陳曉東, 張柏芝

陳曉東, 張柏芝

不過二人僅拍拖1年就分手,不過再見亦是朋友。當時陳曉東首次榮升父親嘅時候,當時已經係兩子之母嘅栢芝仲有致電恭喜佢!

陳曉東, 張柏芝

 陳曉東, 張柏芝

而早前東東曾經被傳媒問到會唔會請栢芝睇騷,當時佢回應嘅時候就有啲遲疑但就話呢個提議唔錯,原來東東一早已經攞咗太太嘅「批准」,已聯絡並邀請栢芝擔任演唱會嘉賓。

陳曉東, 張柏芝

Source:微博
Text:Alina Wan

KEYWORDS / 陳曉東, 張柏芝
YOU MAY ALSO LIKE
News
Feature
Blog
Load more
 
NOTIFICATION