{ LIFESTYLE }
17 Jan 2019
前f(x)成員Sulli被批開淫亂派對 :「好多人戴有色眼鏡睇我。」

2015年8月正式退出韓國組合f(x)嘅Sulli,早前當日就係IG post咗幾張與友人慶祝除夕嘅照片,不過照片就包括男友人躺在她的胸部,舉高手並指着腋下同被男友人抱起等。唔少網友都認為Sulli嘅行為不當,甚至留言話「這樣就是神經病」、「不是正常行為吧」。而Sulli係真人騷《真理商店》中亦有回應事件,無奈地表示,「了解我的人都知道我那樣並沒有惡意,但卻有很多人戴著有色眼鏡看我,這讓我很傷心。」

Sulli

Sulli

Sulli表示今次事件令朋友們因為佢嘅原因無辜受牽連,感到很抱歉,佢坦言為了更珍惜身邊朋友,自己之後會更重視責任感。

Sulli

Sulli

Sulli

其實今次Sulli都唔係第一次被網友謾罵, 2015 年退團後宣布與韓國hip hop組合
Dynamic Duo 中成員崔子拍拖,二人雖然年齡相距12年,但不時互相放閃,Sulli曾係IG post性感照,令唔少粉絲認為係崔子帶壞偶像!

Sulli

Sulli

不過二人戀情只維持了3年並於前年分手,其後Sulli就與年齡相距11年嘅品牌主管金民俊拍拖。

Sulli


Source:Youtube/Instagram
Text:Alina Wan

KEYWORDS / Sulli
YOU MAY ALSO LIKE
News
Feature
Blog
Load more
 
NOTIFICATION