{ LIFESTYLE }
25 Aug 2019
【韓版爸爸去哪兒】宋智雅暴風成長超靚女 網友大讚似「國民初戀秀智!

韓版綜藝節目《爸爸去哪兒》雖然已經播完超過6年有多,節目內嘅小朋友亦暴風成長,且甚少露面。而前足球國腳宋鍾國嘅女兒宋智雅,當時參與節目時只有5歲,性格乖巧伶俐深得唔少觀眾歡心!但智雅如今已經12歲了,早前被韓國網友大讚外貌極似有「國民初戀」之稱嘅秀智!

 

其實當智雅與爸爸宋鍾國拍攝完《爸爸去哪兒》之後,就傳出宋鍾國因小三介入婚姻,與太太朴葉善離婚消息,令不少觀眾相當震驚!因為當初《爸爸去哪兒》,兩夫婦以及一對寶貝仔女樂也融融,估唔到最終竟然會分開生活。



之後朴葉善亦爭取到撫養權,最近亦有參與節目《今天開始獨立3》,轉眼間智雅已經12歲,已經係一名亭亭玉立嘅少女,被網友大讚好似秀智!

 

 

朴葉善更透露智雅已經收到多間經紀公司嘅邀請,希望簽智雅做旗下練習生,其中一間更係秀智嘅公司JYP娛樂!,「J公司連開會都不用,直接表示想要簽約。」

 

 

而年紀輕輕嘅宋智雅雖然知道收到邀請,但自己現時對演藝生活未有興趣,並透露自己長大後可以成為高爾夫選手,「我當然也想要進去,畢竟是大型公司,但一旦簽約我就無法去高爾夫練習場了,我現在對高爾夫很有興趣。」

 

 

 

YOU MAY ALSO LIKE
News
Feature
Blog
Load more
 
NOTIFICATION