{ LIFESTYLE }
19 Aug 2019
【動物傳心師】阿嬌搵救兵同愛貓講數 小豬女友留言求介紹

阿嬌愛貓就係人都知,係佢嘅社交網站上面,大多數都係佢同5歲大愛貓QQ嘅互動照,睇到唔少貓奴都心癢癢,大叫自己都想養翻隻貓!而最近阿嬌仲搵咗動物傳心師黎幫手了解愛貓,經過一輪溝通之後,先發現QQ對主人都有唔少不滿啊!

「最近有個動物傳心師朋友幫我同QQ溝通! 感恩我有一隻咁可愛咁乖又咁願意陪伴我嘅貓貓 你一直都係我嘅小Baby 只要你開心就開心啦!(佢唔鍾意我睇手機 我要匿埋睇 因為QQ唔鍾意啲光 哈哈) 總之你就係我嘅小太陽啦 有了你開心D乜都秤心滿意 鹹魚白菜也好好味~~~」

阿嬌, 鍾欣潼

阿嬌, 鍾欣潼

阿嬌, 鍾欣潼

從阿嬌係IG嘅發言中,知道原來QQ唔鍾意阿嬌對住佢玩手機,因為啲藍光搞到佢唔舒服!愛貓心切嘅阿嬌,只好以後玩手機要偷偷玩,唔好比QQ發現啦!

而小豬女朋友周青揚睇到之後,似乎對動物傳心師都好有興趣,仲留言叫阿嬌介紹比佢!睇黎兩個貓奴講貓都可以講一個下午啦!

阿嬌, 鍾欣潼

阿嬌, 鍾欣潼




source: [email protected]_gill,[email protected]

News
Feature
Blog
Load more
 
NOTIFICATION