{ FORUM - LOVE }
Search
Title / Tags Author

雖然結左婚,但我鍾意左另一個男人

註冊日期: 2017-2-22

我今年3字頭,同老公結左婚4年,一直都冇小朋友,而且因為去到第3年,我地已經變到冇咩話題講,有時仲會同佢因為啲小事嘈起上黎,所以我地已經變到好似同屋主咁,甚至有大半年冇行埋。

大概2個月前一次坐UBER嗰陣,識咗個司機,傾開幾好傾,於是交換左電話。本來我對佢都冇咩興趣,但愈傾落愈覺得同佢投契,而且佢性格都好好,慢慢我對佢有好感。畢竟我係有夫之婦,所以我冇諗住做啲咩,但有時我坐佢車去玩,佢冇啦啦話好鍾意我。我冇答應佢,同時都冇拒絕佢。

慢慢我地愈黎愈過火,做晒所有情侶要做既事。不過我知一切都係偷返黎,因為佢自己都有個女朋友,一齊左10年,去到談婚論婚階段。因為咁,所以平時佢時不時會失蹤,亦叫我某啲時間唔好搵佢,因為擔心俾女朋友發現。我愈黎愈覺得自己好鍾意佢,所以有次我好任性,明知佢同女朋友去街,我都仲WHATSAPP佢。

之後佢用佢既號碼覆返我,話還返個男朋友俾佢,然後BLOCK晒我所有野,我自始之後一直再搵唔到佢……雖然一齊既時候好短,但我發覺我真係好鍾意佢,甚至如果有得返轉頭,如果佢肯同我一齊,我願意為佢而離婚,但一切都已經太遲…

+ Favorite

註冊日期: 2016-7-12

之後佢用佢既號碼覆返我,話還返個男朋友俾佢
佢即係邊個?個司機定司機女朋友?司機女朋友已經知道你的存在?

如果佢肯同我一齊,我願意為佢而離婚,但一切都已經太遲…
個司機由頭到尾都冇諗住同你一齊,佢就係睇中你有老公,以為唔會上身先同你玩,你就算一早離婚,佢都唔會同你一齊

註冊日期: 2016-9-3

樓主, 不如妳去搞搞妳的婚姻先, 始終婚姻外的關係是不好的。

註冊日期: 2016-1-26

你老公知道未?

請你做返你應該做嘅嘢, 去同老公溝通, fix 返段婚姻!
你哋係一路想要小朋友但係唔成功? 有無去睇醫生?
兩公婆有問題一齊去解決。 你出軌又做咗人哋第三者點都係你唔啱。 你背叛咗你老公同段婚姻, 點解你好似冇悔改, 唔覺得自己有錯?

你只不過係貪新鮮。 人哋而家唔 show 你, 因為你唔係佢最重要果個。

註冊日期: 2013-4-22

還係自己的家庭

註冊日期: 2016-12-28

你寂寞姐

註冊日期: 2016-3-2

想問下你, 你上黎打呢段野係想點
想share你個"愛情"故事比我地聽?
想share你點樣立志做第三者?
想share你點樣賤法定個男人點賤法?
定想share你老公點慘法?

因為你到最後都仲係講有得返轉頭你一定寧願離婚都要搞散人
而唔係想問我地意見點挽救段婚姻

定係你想我地幫你諗辦法搶返個賤男返黎?
請問你有無諗過你老公? 有無諗過段婚姻?
有無諗過當初同你老公真正既"愛情"故事?
你一句覺得對唔住自己老公既說話都無
賤婦一名
我都想個賤男搵返你, 睇下你比人玩完食厭即飛既下場

註冊日期: 2017-1-5

個司機當妳係炮友咋,妳有老公又唔會上身,妳結左婚,妳偷食已經係唔應該,妳話同老公淡左,但妳有無試過去挽救?

註冊日期: 2016-10-5

當妳係炮友咋 !

註冊日期: 2016-12-12

有無8痴到甘呀,擺明當你係雞啦,有免費午餐邊有男人唔食!做你老公真係慘!
我係個司機條女,我一定搵你個8婆出黎,屌死你!

註冊日期: 2016-5-7

諗住搵個有老公唔會上身
點知搵著個咁癡身
走為上著啦梗係

註冊日期: 2015-7-11

你快點去死吧

註冊日期: 2016-6-11

根據某個POST所講  我諗呢個老司機 應該係果20%的男人

註冊日期: 2017-1-12

咁你不如而家就離婚搵返佢

就算有冇結婚,你既行為都係不知所謂。成個post既說話都試將責任推向2個男人身上,美化自己既醜陋。
婚姻吾係一紙婚書,有問題就要雙方去努力解決。坐低傾吾得既,就去揾專家幫忙。三十歲人愛情同婚姻既責任,仲未清楚?!
再者做第三者簡直有失女人既尊嚴!

註冊日期: 2016-10-3

Sd msg比你果個,可能係老司機本人....心諗玩夠係時候要撇

註冊日期: 2009-8-20

偷情就梗係開心,無責任既關係絕對係最輕鬆;既然咁唔愛個老公,就唔該你離左婚先,唔好當個老公係水泡!你呢啲人又要開心又要貪心,咩叫「如果佢肯同我一齊我願意離婚」?你當個老公係咩??提款機??幫你分擔租金既住客??點解你唔可以離左婚先搵個司機??自私得你!
你呢啲女人根本唔應該結婚,唔配擁有婚姻!鐘意玩無所謂,各人有各人選擇,但唔該你唔好害人!搵個單身既玩,自己單身人地又單身,話之你地點玩!你而家傷害左老公、傷害左人地女朋友!
你都成三十幾歲,仲成個十幾廿歲妹妹仔咁,連玩都唔知規矩,只能講句:不知所謂!

註冊日期: 2016-4-1

人地玩乍,佢本身就係貪你結左婚唔會上身,點知你認真左

註冊日期: 2016-10-11

我係過來人

話你知, 個司機唔會為左你放棄佢女友, 會就唔會間唔中怕女友發現而消失

個msg都係個男人自己sd比你, 因為你唔守遊戲規則, o係佢叫你唔好搵佢既時候你wtsapp佢, 佢咪唔同你玩囉!

個男人對你有心既話就會搵番你而唔係你一直搵唔到佢啦, 話佢block晒你所以你搵佢唔到..... 用logic啦: 如果係佢女友用個司機電話block晒你, 司機個電話入面有個黑名單, 司機趁女友不在可以係黑名單入面搵番你number出黎contact你(除非佢女友1日24小時都痴住佢囉, 但你覺得有可能嗎?).. 所以講到底係個男既唔搵你.. 特登同你斬欖啦

PS 乜你咁仆街, 自己有老公偷食已經賤, 仲想搞散人

agreed