{ FORUM - LOVE }
Search
Title / Tags Author

(mimi) 每人都留低幾句:留給ex的說話

註冊日期: 2015-4-29

表面上
我已經放低咗你。
心底裡
有時仍然會諗起你。

人非草木
我唔可能把你忘記得一乾二淨。
但你對我做嘅事
足夠令我對你死心﹑放下。。

只希望
你一定要幸福!

自私一點
希望你都唔好將我忘記。。。。
+ Favorite

註冊日期: 2011-10-5

我好憎你 十萬個討厭你
雖然係我飛你 我對你唔住在前
但係你真係好他媽的討厭

當年你冇學歷冇錢乜都冇
我陪住你 你想要乜 我盡量做多d part time買比你
同朋友食飯 我預先比錢你 等人地以為你比埋我個份
每個月仲倒貼比你使

分手後 仲要上門搞住我屋企人
上fb唱我 打電話煩住我朋友 搞到我好朋友嬲左我足足一年

你唔應該幸福  祝你同女友快快分手
一世做死窮鬼 死窮鬼 死窮鬼

同你分手係我廿幾歲女最正確的決定

註冊日期: 2015-7-28

你不懂珍惜不緊要,
因為我已找到我終身的幸福,
令我學懂如何看清一個人,
令我學懂如何去愛,
看到今天的你只想說一句:活該!
希望你不要再用你污衊的思想再去害更多的女孩子,
你的腦袋是用來思考,不要用下體取代你的腦。

註冊日期: 2015-8-18

對唔住
我真係重好愛你
無奈自己既天真同唔成熟
已經傷得你好深
我既第一次係你
實在太好
時間太短
希望同樣作為你既第一次
你會覺得唔錯
完滿分手
你話接受做返普通朋友
多謝你
我會作為普通朋友支持你
所以
希望你夢想成真,以後可以更幸福
我知無話100%永遠忘記唔到對方
但我地一齊得咁深刻 已經好夠
我既心意你一向都知
你既心意都已經傳到我個到
I still love you now
可惜太遲
只怪我地認識太早
未能成熟處理我地既關係

祝你幸福
願我可以守護到你
希望你比我係世界既某一角盡量守護你
多謝

註冊日期: 2015-6-30

親愛的ex:
去死啦你

註冊日期: 2015-8-19

或者,快樂對你來說等於愛情,但是,默默地陪著你已經是我的幸福了。
有一天,你毫無預兆地提出分手,我真的很錯愕。
你說你想要快樂,我給不了你;你說你想要追求新的戀情,我接受不了。
那些無賴的挽回手段,我不會再做,因為,你很堅決。
或者,你永遠都不知道我是真的愛你。
愛一個人,什麼都不介意,偏偏你如此絕情,推我落下地獄。一時的快樂,真的比一生一世重要?我想不到,也猜不透。

註冊日期: 2010-9-28

希望你識得照顧自己,同你而家身邊那位永遠幸福!就算我有十萬個不想放下,我知道也應該是時候放下..感激你曾經在我既人生出現..多謝你令我知道被愛既感覺...好可惜陪你走到最後既永遠都不是我..我明白的..也許那個她真的比我更需要你...也許她跟你才是最合襯的一對...過去的就讓他過去吧..祝福你

註冊日期: 2015-8-22

憎死你 浪費我五年光陰!咁到我傷心做咁耐!好後悔識左你!

註冊日期: 2015-4-27

你好呀前度:
曾經相愛幾個年頭,換來我生日當天飛起我,希望你呢世都唔好忘記我,要同每個女友好到分手亦是朋友啊!
問心我對你唔差,幫你諗埋無嫌你窮,理財...換來咁醜樣既結局,by the way 我搵到幸福了,另1半超錫我,無你無情既放開 我唔會更精彩!

註冊日期: 2009-8-7

三年了 原來我已經入左大學三年
唔知道如果當日無分手 我地會唔會一齊笑住等放榜
好嬲你係重要時刻掉下我 更憎你之後同ex一齊
呢三年我無拍過拖 我醜左肥左自卑左
唔知道今日嘅你再記起係咪只係人生嘅一個陰影
你話我固執又好點又好
其實我想聽到個句
對唔住
今晚
我想從新黎過
21歲前要變得更好 不為當日你講過嘅大話
只希望我以後人生唔再有第二個你出現

註冊日期: 2015-3-7

其實我仲有好多好多野想同你講,我唔係真係想封鎖你,我只是想封鎖對你的思念,但我發覺原來唔可以。如果時間可以回轉,我希望回到第一次發脾氣的那一天。多一點信任,少一點猜疑。我知道我的任性令你好難受,經過咁多事情,我才成長成熟,學懂珍惜。

我還很掛念你,你是否已經不再愛我了?

註冊日期: 2015-4-29

happytogether10 發表於 2015-8-23 23:43
你好呀前度:
曾經相愛幾個年頭,換來我生日當天飛起我,希望你呢世都唔好忘記我,要同每個女友好到分手亦是朋友啊!
問心我對你唔差,幫你諗埋無嫌你窮,理財...換來咁醜樣既結局,by the way 我搵到幸福了,另1半超錫我,無你無情既放開 我唔會更精彩!

生日嗰日提出分手。。。 真係賤得不能再賤

註冊日期: 2015-6-3

Dear ex:
        當初我乜都唔識,乜都信哂你,俾哂你,你話乜就話,點知到頭來你話大家唔夾有隔膜……仆你個街,原來你一直系度玩我,我到依家仲憎你,千萬個討厭你 !!!
我知你依家結咗婚,雖然我唔系啲咩大方嘅人,但系到都祝你愉快!!
補番多一句 “ 人在做,天在看 ”! 小心啲吖……

註冊日期: 2010-9-16

從你身邊既人聽到你既現況我真係好心涼。知道你回頭再睇我地段關係時好後悔當初分手我真係好安慰。希望你既將來係活係無盡既後悔同折墮中。

註冊日期: 2015-5-6

你既離開令我知道我值得有更好的 宜家我身邊果個對我好好 我先知道咩係真正既幸福 真正既幸福唔係用金錢去堆砌出來的
亦好多謝你一年前狠心拋棄我 我頹過 墜落過 最後發現你係幾唔值得我為你咁傷心 不過你都搵到另一半 祝你幸福 原諒我頂唔順你啲嘔心post unfriend左你吧

註冊日期: 2015-4-14

今日岩岩分手。。。
我地大家都仲相愛
但無奈我有唔可以過既底線,你亦都唔會退讓。唔夾就註定要分開,祝福你。

註冊日期: 2015-5-31

我希望你,早死早著,你唔死,我會訓唔著

註冊日期: 2015-3-14

憎你憎到寧願短幾年命都想你死。

註冊日期: 2014-11-5

致曾經深愛的你:
回想一下, 我們已分開3年多了....
你突然消失, 令我完全找不到你..
我知道要分手的話, 什麼原因都不需要..
後來看到你FACEBOOK, 知道你過得不錯..
那我也放心了,, 雖然我依然未完全放下你..
但我只會把對你這份愛好好埋藏在心底..
我不會去打擾你, 我們繼續當兩條沒有交集的平行線...
只是,, 我想跟你說.. 謝謝你曾經出現在我的生命裡。

註冊日期: 2015-8-9

我唔會搵你架唔! 唔好再玩我 ! 唔好比希望我啦! 好難受