{ FORUM - LOVE }
Search
Title / Tags Author

同男朋友有8年, 前幾日發現他有第2個, 而那個女已經結左婚

註冊日期: 2015-2-3

我同我男朋友由十幾歲一齊到宜家26歲, 呢8年入面我們試過分開又係番埋一齊,係2014年,我地開始有提過將來既野, 所以大家開始儲錢計劃下, 係上星期,我係佢電話發現左佢由中學鐘意既女神既裸照,有10張左右,有D係自拍,有D我唔肯定係唔係自拍,而呢個中學女神上年已經結左婚, 但我一直都有懷疑佢地, 平時佢地會出下街,又或者一大班人食下飯甘,我都放手比佢去,因為佢話要有自己既社交圈子, 結果, 宜家就發生左我一直諗既野. 我已經識穿左佢, 佢都無正面回答點解有呢D相, 我問佢有無做過其他野, 佢話無做.,無一齊, 佢話面對唔到我,佢錯左. 唔應該睇呢D相, 之後我講哂我PLAN好既將來,之後佢喊,其實去到最後,我原諒左佢, 比多一次機會大家, 但我個心仲好UN住UN住, 好想佢比番D信心我, 但佢宜家好似想當咩事都無咁, 覺得唔分手係對我一個補償... 如果大家真係有心繼續行落去, 我覺得要面對面傾一次. 唔知大家仲有D咩辦法?
P.S. : 已經4日都失眠,手震,無胃口,腳軟.
+ Favorite

註冊日期: 2015-1-9

好同情你既處境,睇到都心UP.....
八年情...真係好可惜... 即使有無上床,KEEP住一個識既人既祼照喺個電話真係好過份,的確更加會令你思疑佢地究竟有無上床,而家佢講咩都信唔過。
如果我係你,26歲,其實都仲有青春可以遇到個岩既人結婚。我會分手。但如果佢可以做到一啲好令我感動既野,或者我都會留低。但咩叫感動,要幾感動,你就要自己SET定先了。

註冊日期: 2015-1-28

佢扮無事係咪想盡量快d平息到件事呢?
假設佢做左好多感動你既事
你會開心番既
但代唔代表就忘記到呢?
此終都有根刺係個心到
你可以諗下你值唔值得再同佢一齊
如果點都係想一齊
惟有令自己將呢件事放係心底
唔好就拎出黎諗同講
唔係既話好辛苦

註冊日期: 2009之前

我唔會接受.
我唔想第時結左婚先黎後悔~
老公真的要認真揀..

但係佢覺唔覺得自己做錯左? 如果佢只係想扮無事發生過完全唔覺得有問題, 咁之後佢都會做番同一樣野, 而且佢仲覺得唔分手已經係一個補償?? 補償咩野? 宜家係佢唔啱喎

雖然話你地一齊8年, 但sis你都係26歲姐, 仲好後生, 唔好比想結婚3諗頭綁住自己, 如果唔係盞自己反悔

註冊日期: 2014-11-16

我反而想知道佢點解有個女人既祼照? 人夫知道嗎?

人夫應該唔知

我好賤,會俾返人夫睇

註冊日期: 2014-1-12

如果係我嘅話 就一定放唔低 我之前果個都試過背叛我 就算我真係好想好想同佢一齊 但係個心有條刺就係有條刺 當然如果你男朋友真係肯為你去做一啲感動你嘅事 肯比番信心你嘅就另作別論啦

如果妳仍想繼續,原諒他一次。
假如你男友明知女神是人妻,而女神都send 裸照俾妳男友。好明顯大家都只係玩下,不過唔小心被妳發現罷了。

原諒他 當無事發生

如果妳仍想繼續,原諒他一次。
假如你男友明知女神是人妻,而女神都send 裸照俾妳男友。好明顯大家都只係玩下,不過唔小心被妳發現罷了。

原諒他 當無事發生

Sorry
Connect error,
send 了好多次

註冊日期: 2014-8-21

我唔會畀人夫知道,但我會令自己男友內疚,如果佢會內疚,即係知錯,佢之後就唔會咁易亂嚟。況且女神都結咗婚,佢地唔會有將來

註冊日期: 2015-1-27

未結婚,選擇權在你,好好想清楚,唔好結左先令自己後悔。加油。

註冊日期: 2015-1-18

唔想繼續失眠,最好問清楚,係清清楚楚果隻,你男人想逃避問題,所以唔安撫你,向你解釋,無論結果點你都會有條刺,26歲仲可以繼續起身,向森林出發。所以都要睇你自己想點,但忍的話 你會後悔一世

註冊日期: 2015-1-18

好明顯女神持住靚亂搞挑釁

註冊日期: 2015-1-9

信任一但失去,再都唔會返黎,成日記住他同其他女人有曖昧,沒可能話忘記就忘記,二人有左裂痕好難會好。若你覺得可以原諒他 從新開始,今日你唔會甘問網友,問人地點睇,你要問你心點想?根本你就忘記唔到。放手吧!

真係好難接受,点樣得返嚟係關鍵

註冊日期: 2011-4-7

一。定。要。問。清。楚!
佢無正面答你,即係有嘢隱瞞
無論有冇上床,你問心仲信唔信得過佢
佢而家當無件事,但你都想就咁算數?
你以後都會諗點解
8年又點,變咗心,一次都已經太多
26,真係仲好後生,唔好就分,結婚就一世架啦

講一句原諒真係好簡單嫁咋..
但最重要係你個心.. 比你同佢起返埋一齊.. 你可唔可以好似之前咁有信任.. 開心同幸福?
你見到佢玩手機.. 佢同朋友出街.....你會唔會亂諗野?
8年感情係一個唔長唔短嘅時間.. 但感情出左問題嘅時候.. 就唔可以用時間長短黎做行量..
偷食得第一次.. 就有機會有第二次.. 但下一次佢會小心唔比你發覺..
26yrs你重可以選擇自己幸福.. 唔通你真係諗住咁樣就一世?