{ FORUM - GOSSIP }
Search
Title / Tags Author

CITY BANK 舒適堡100蚊3個月!!!!好賤!!

註冊日期: 2009之前

一路個promote係大大隻字話100蚊玩3個月!!!!

搞左成粒鐘做咩身體比例測試一論之後就開始sell喇~

正價本身入會費$999,月費好似5xx!!(心淋咁貴!!!傻ga)

首日join就~會費599,月費4xx~仲要簽48個月合約~我鬼彩佢~

之後我唔show佢~佢就係咁讓步~由月費4百幾~減到3百幾~到2百幾~真係海鮮價~!!

我都無落搭~=.=淋住守到最後一步用100蚊玩3個月啦~點知話除左100蚊外~要交499會費~

我頂佢~=.=!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!side左一個鐘!!!!!!!!!!!!!
+ Favorite

註冊日期: 2010-4-8

你1個鐘出得番黎好好架啦!
我個陣係california做gym,我個陣識人介紹所以無比人夾,正常價啦
我見過幾個staff夾一個客,
見到果個人由我開始做gym到我做完晒沖晒涼落番黎仲係度
我隱約聽到個客話之前比人sell做gym碌左2萬幾蚊
我心諗:之前受過教訓仲敢上黎比人呃…咁蠢

Physical越嚟hardsell, 佢夠膽死喺我續完約後幾日打嚟,美其名話送教練健身45分鐘,我心諗: 又想sell我野,我即時串佢: 冇錢再上你哋啲course喇!

Btw, 當你跑跑下步,又會聽到: 小姐,你既姿勢唔啱喎,等我示範俾你睇吖。。。煩都煩死你

唔係喎,我早兩日先join 咗,係俾$100咋喎。包三個月gym,十五次運動堂,一次facial,一次激光。
我覺得勁抵玩喎。
係咪個sales見屈唔到你簽約,所以呃你,唔俾你join呀?
你試下去另一間分店試多次啦。

註冊日期: 2010-3-6

你本身係會員所以先有呢種優惠?? 有咩可能做呢d蝕本生意

註冊日期: 2012-10-13

唔係喎,我早兩日先join 咗,係俾$100咋喎。包三個月gym,十五次運動堂,一次facial,一次激光。
我覺得勁抵玩喎。
係咪個sales見屈唔到你簽約,所以呃你,唔俾你join呀?
你試下去另一間分店試多次啦。 ...
babyZZZ 發表於 2013-1-18 23:49

真係會有100$ 3個月

註冊日期: 2012-12-29

Physical 真係好hard sell ga~各位要小心..
我有朋友比佢夾左10幾萬~
係佢一個人上去時夾佢...sell 完一樣又一樣...
佢講個數同LOOK CARD 出黎個數唔MATCH GA~
到我地班人上去嘈佢,佢話冇得比返架啦..
最多送咩送咩咁啦~!!

我之前去 california 諗住7日試玩,
最初係個fd係入面做介紹我去,隔左幾個月我先諗住去用呢個優惠。

點知填哂form, 佢就帶我遊哂成間野,幾層,介紹所有服務咁,
之後勁sell, 講緊around 10年前(我20歲都無),$6xx一個月,一簽要簽5年,仲要限定店鋪 ( 痴線 )
講到最後 $2xx 簽2年,全港分店。

由於當時的我一心免費試,仲要係上水去灣仔試。加上學生無咩錢,所以無諗過要俾 $$。
最後搵個藉口拎返張form 係手,咩都唔理由即刻走人。

當時都浪費左好多時間同過海車錢。

依家我做 gym 都只會去康文署果啲,少至唔使俾人綁合約

佢話之前入過會。比過會費先可以唔使比多499

咁我諗我真係好好彩啦。
雖然做gym同做facial都分別sell咗我半個至一個鐘,
但係我都企硬唔join,佢哋都冇我符。

咁我諗我真係好好彩啦。
雖然做gym同做facial都分別sell咗我半個至一個鐘,
但係我都企硬唔join,佢哋都冇我符。
babyZZZ 發表於 2013-01-19 17:59

我都收到promo 仲諗住去,多謝sis 忠告

註冊日期: 2012-2-29

我朋友都係比人困係房比人SELL,
佢同人講:你困住我都冇用架,你係我銀包搵到錢咪攞去囉
真係同佢地鬥CHEAP

我都收到promo 仲諗住去,多謝sis 忠告
bearcake 發表於 2013-1-19 19:28

咁佢哋做得呢D promo,都係想搵新客jer。
$100玩三個月,我諗佢哋都冇錢賺嘅。
咁我要貪平咯喎,要俾佢哋seIl返個零鐘都應份嘅。

其實我覺得physical啲人都幾nice嘅,全程都好有禮貌同笑容。

如果係耳仔軟,或者冇耐性聽人sell嘢嘅sis,我諗都唔好試啦,費事跌錢啦。

註冊日期: 2011-6-6

我都收到promote, 仲打O左去問係咪真係100蚊3個月佢話係...但就冇提有冇其實附加費用, 我亦忘記O左問...等我再打去問O下先!
都預O左比佢SELL, 所以都唔會鬆懈, 只要記住D$係我O既, 我唔係賺比你洗, 點用O既決定權係O係我度, 果時個人就會清醒D去決定買唔買~

我以前都JOIN O左好多年PHYSICAL GYM同FACIAL,
GYM 果時都OK, 但自己太懶, 所以決定唔再晒$
但FACIAL 就覺得佢O地以前幾好, 但近年愈來愈HARDSELL, 真係太煩, 加上質素又KEEP唔到咁, 所以做完都唔再JOIN la~

我都收到promote, 仲打O左去問係咪真係100蚊3個月佢話係...但就冇提有冇其實附加費用, 我亦忘記O左問...等我再打去問O下先!
都預O左比佢SELL, 所以都唔會鬆懈, 只要記住D$係我O既, 我唔係賺比你洗,
light_green 發表於 2013-01-20 02:30

我都買左團購|~99蚊2個月
去到唔好話有信用卡
話我過2個月就去外國
點Sell都唔好理就ok
話趕住上堂
我去左5次 好平丫:):)無後恢買

註冊日期: 2012-11-28

我朋友都話呢間野勁hard sell架

註冊日期: 2010-8-17

Joint 過, 真係$100  3 個月, 無入會費

註冊日期: 2013-2-14

我買完$99團購幾日,就收到citibank promote card $100 3個月.蝕了一個月
Anyway玩兩個月都好

因為朋友已經通左水話上去勁被sell,又帶你遊一個圈浪費時間
所以我都有晒心理準備點對答
一開始話會登記後幫我做身體乜乜測量.然後開始入正題叫我join d長plan又問我想改善乜部位
我話我乜野都無需要改善,只係想黎zip下時間,同埋話我兩個月後唔會響香港,唔會join任何plan
佢面色開始變,雖然佢好努力保持禮貌既態度,但我feel倒佢內心爆晒粗
其後都反覆問我幾次幾時番香港,問我想做邊部位
我話邊部機無人輪咪做邊部,無target想改善任何野.兩年內都唔番香港.
佢問呢d問題,無非想搵你死月攻你.每條問題既動機其實好明顯.
之後佢問咁你黎係想做乜想玩d乜.我話朋友送coupon比我,免費咪黎用囉,可能今次登記完都未必得閒黎第二次
佢即刻話,如果coupon唔係你本人用信用卡碌,應該唔可以用.(我睇條款根本無話邊個碌先用得).然後佢話佢入counter confirm下
我叫佢話唔洗喇.係朋友送比我不過用我卡碌,朋友比番錢我.佢即刻入去打單比我入場,完全再無提過身體乜乜測量
前後10-15mins
玩完過6個月冷河若有promote又再玩過~~正

隔離果台就無甘好彩,已經簽緊contract.職員見有生意,仲黎多個staff一齊sell佢
佢地出黎打工,明白係佢地職責.呢d平plan都係大老細諗出黎要staff sell姐
如果甘平,其實比佢sell下吹下水無所謂.只係我以最快速度比佢地知道我並唔係potential客慳番大家時間姐

之前俾佢地sell過真係好煩, 好在唔係俾佢地sell左好多錢... 佢d教練唔係好得, 一路上堂一路又sell... 煩到呀媽都唔認得.... 我話唔上堂喇唔好煩, 又日日打幾次電話俾你... 我覺得如果再有平plan... 我都會join, 但只會焗桑那同沖下涼... 或者join下跳舞班, 我見好多c奶都係咁, 只要唔出去做機, 完全無可能有sales埋到身, $100/3個月都真係好抵...

註冊日期: 2009-8-7

我先前都玩過,真係100元3個月
果時佢地約我body check,我約完有10次有11次都放aeroplane
在過一排我自己去join,,,,依家我只係150一個月all club