Celebrities News

Steven張致恆獲網友封「世紀渣男」
自爆有意做結紮手術

By Alina

21 June 2022


2019年宣布閃婚女粉絲雯雯的張致恆(Steven),其後被踢爆一腳搭5船、又向其他藝人借錢唔還,形象瞬間插水被封為「世紀賤男」。到今年初太太雯雯突然宣佈離婚,但經過幾日後Steven暗示太太三度懷孕又戲劇性「唔離婚」,睇到外界一霧頭水。而本月初第3胎仔仔提早一個月出世,Steven近日罕有接受傳媒訪問時就提到第3胎是「意外」,自爆有意做結紮手術。

家中有3個仔仔、3個愛犬、工人姐姐需要花費許多金錢,Steven直言壓力大對仔仔亦十分內疚,因為大仔在申請讀幼稚園時因其負面新聞而被拒。面對需要搵到奶粉錢,他計劃轉做幕後,並已與內地製作人合作寫劇本。

提到今年初太太雯雯突然宣佈離婚,他表示當時太太因為3年都在懷孕而影響情緒。而雯雯早前對於網友經常問到「已經咁窮,點解仲要再生?」、「點解唔結紮?」,她就霸氣回應,「窮唔代表冇資格生仔,上天送嘅禮物,一定有佢嘅原因,窮有窮養,最緊要小朋友開心!」

BY Alina

21 June 2022