Celebrities News

Frankie女友Christy遭火速起底
女方自爆曾與AK曖昧?!

By Wonmin

18 June 2024


去年平安夜MIRROR成員Frankie在IG分享一張「心心手」照片,間接宣布新戀情,其後他表示女友Christy是圈外人!認愛半年的二人感情十分穩定,而Christy日前更「229christy」帳號公開答謝男友的粉絲「皮寶寶」,留言表示,「多謝皮寶寶嘅厚愛,我會影多啲比(畀)大家睇同埋爭取多啲福利。」不過今次Christy的舉動,就引來網友迅速起底,更爆她有「收兵癮」,甚至曾公開與MIRROR另一成員AK曾疑似曖昧過一段時間!

在爆料中其中一張照片中,Christy就分享與前男友的火辣合照並指原本非常喜歡前男友,但因為Frankie出現而分手,更直言「我見一個愛一個嘅性格咁多年都冇變」,另外又提到想要找一個隨傳隨到的男伴,被網民指有「收兵」癮。

不過最驚爆的還是她曾公開與男友的隊友AK的訊息截圖,Christy透露因為與男友提得太多AK令對方不開心,Frankie甚至直言,「你唔好搵我喇!你自己一早都揀咗」,其後她提到「而家AK又係咁TEXT我,我都唔知係咪皮皮搵佢嚟試我,但係AK應該唔知我同皮皮咩關係」,最後爆料AK與另一KOL發展中。

BY Wonmin

18 June 2024