Celebrities News

CEO魯生率先公開官方歌迷會詳情 鏡粉只需$440即享4大專屬福利

By Alina

10 May 2022


即將在七月底首度踏入紅館的人氣男團MIRROR,今日所屬經理人公司MakerVille CEO魯庭暉先在IG率先公開歌迷會詳情,MIRROR官方歌迷會名為「MIRO」,會藉年費為港幣$440,更可享4大專屬福利!

首先入會會員即刻得到MIRO會員迎新禮盒,入面就有會員證、專屬會徽襟章、精美立體拼圖擺設、一套12張珍藏版明信片及紀念海報、另外福利仲有訂購MIRROR演唱會、見面會門票的機會、網上訂購MIRO會員專屬商品的機

魯生透露幕後團隊對歌迷會上下事宜都研究了好長一段時間,因為過程中不斷衍生不同的問題都要一一解決,「因為呢個project同搞其他project好唔同。因為係粉絲,因為佢哋係mirror 嘅一部分。呢件事,有血有肉。」他表示見到上上下下為了歌迷會付出不少心機,「一路做一路會發現有好多超唔完美嘅地方。每個部門同事都好擔心。我睇見都戥佢哋辛苦。」雖然嘗試的過程中會戰戰兢兢,面對未知的事情就會同自己講,「心,會定。信念,會穩。」

BY Alina

10 May 2022