Celebrities News

雯雯再度力數張致恒要求幫手借錢 決定公開出po「籌旗」

By Wonmin

5 December 2023


早前為老公張致恒誕下第四胎的雯雯,不時在IG力數老公,又話要離婚,但都目前仍未任何進度。日前她再次係IG出po表示Steven要求自己幫手借錢,所以決定公開出po「籌旗」!

雯雯在IG story表示:「張致恒話喺佢冇錢冇人借畀佢嘅時候,小朋友冇飯開要生活嘅時候,叫我呢個24小時照顧小朋友冇得出去做嘢嘅人,應該要幫手分擔,去搵人借錢喎!」不過今次就有人buy有人唔buy,認為雯雯「講一套做一套」可以與家人商量,輪流照顧小朋友,她就可以出外工作。

另外亦有網友將Steven同同門師弟吳浩康(Deep)比較,大讚Deep更肯「擔起頭家」,除了做歌唱老師之外,亦考到平安卡到地盤做搭金屬棚架工作,網友紛紛留言「張致恒學下人哋啦」、「冇比較冇傷害」、「Deep好有擔當!值得尊重」、「好過張致恒千倍萬倍」等。

BY Wonmin

5 December 2023