Celebrities News

【泰國BL】Yin、War秘密蜜月小旅行? 2月急降香港開fanmeet

By babara

19 January 2023


泰國BL劇真係勢不可擋,個頭1月爆出「黑幫少爺愛上我」係香港開2場Fans Meeting,仲有 「cutie pie」又話係台灣開一場,而「OHM NANON」12月去完台灣,轉個彎3月就嚟香港!!

剛剛收到風,憑著2020年搭檔演出校園愛情劇其中一個單元「學長的愛情攻心計:愛情力學」爆紅嘅Yin及War喺係3月會去台灣同粉絲們見面之前,將會急降香港,搶先同香港粉絲見個面,抱一抱先!請大家留意賣飛動向,準備搶飛 !!

「學長的愛情攻心計:愛情力學」一劇係LINE TV和YouTube上的觀看次數均達到數百萬,最後一集播出時在Twitter上的推文更是超過100萬條,#YINWAR的話題標籤也相當熱烈,同時登上多國流行趨勢,並在全球排名第一。YinWar乘勢追擊,係2022年再下一城,以長劇「愛情力學」再度搭檔演出,依然話題不斷、最新一起合唱歌曲「可以公開了」,超甜CP感融化不少粉絲的心、人氣在亞洲各地更再次攀上高峰。

BY babara

19 January 2023