Celebrities News

「新何太」透露曾被前夫家暴留下陰影
何伯再次怒罵細女:唔好認係我啲仔女

By Wonmin

15 May 2024


今個掀起全城討論的必定是TVB節目《東張西望》何伯夫婦話題,日前節目預告是終極篇,自然成為焦點。今集重點就講到「新何太」被指與何伯結婚前曾有2段婚姻,她就表示只結過兩次婚(何伯是第二段婚姻),但因為前夫曾對她家暴,使她留下陰影。

「新何太」指被前夫家暴令她對於婚姻都留下陰影,所以在遇上何伯前只打算一直照顧仔仔長大成人就算,「所以我希望搵到個愛我、錫我嘅男人就得。無論佢咩年紀,佢懂得愛錫我就得喇!」而何伯則指清楚自己是太太的第二段婚姻,又透露曾到廣州探對方姐姐,「佢家姐都畀咗少少料我,就係佢嫁我,我係第二任丈夫囉!」

而節目最後提到何伯夫婦當時搵《東張西望》是希望可以追討450萬元,但萬萬想不到反而是忘年戀會變成全港話題。「新何太」指目前已將何伯情人節所送的一對價值13萬港幣的足金流星鎚龍鳳鈪「蝕賣」,何伯勞氣表示,「唔係邊有得開支呀?心痛呀!」其後何伯繼續拉回正題怒罵5名仔女沒人性以及細女取走450萬元,又稱對方在街上不要認是他的仔女,「千祈唔好講,我衰唔起!」在旁的何太聞言後就用衫袖抹眼淚,並強調兩夫婦一定可以撐過去。

BY Wonmin

15 May 2024