Beauty

【 美編大推!女生恩物「維新烏絲素」— 拯救電染燙斷髮脫髮 由髮根養出健康秀髮 】

By Maggie C

8 December 2023


來到年末,要有一個完美造型,除了化靚妝和穿靚衫外,髮型也都好重要! 電、染、燙髮對各位sis來說更是準備 party 聚會的必做清單!~ 小編跟大家一樣,不單止節日,就連日常拍攝都無可避免要電染燙髮。 當經常電染燙,乾旱開叉已經是常事 — 頭髮更會變得脆弱無彈性,不夠強韌就容易斷,甚至會脫髮~ 不好好處理的話,之後想再set靚頭髮也不行!所以育髮護髮是很!重!要! 而「維新烏絲素」可以針對內在調理,助你打好頭髮底子,由髮根長出健康秀髮~

脫髮無分性別及年齡,而大多數人脫髮成因都是由日常生活習慣而引起,例如︰電燙染髮、工作壓力大、生活作息飲食不定時等等不良的生活習慣會令身體營養、血氣不足,而營養會優先送去維持重要器官,其次才是頭髮,因而出現脫髮。維特健靈的「維新烏絲素」— 這個名字相信對各位sis來說並不陌生,顯著的效用能令其獲超過9成用家推薦¹ ,包括經常電染燙髮的小編我,試用後也想立即推薦給各位sis,當中特有的「制首烏雙效配方」,為頭髮毛囊注入養分,同時增強毛囊細胞微細血管帶氧運作,令其迅速吸收營養,增強毛囊的鎖實髮絲能力,髮絲更強韌,頭髮更有彈性咁就不需再擔心電染燙後會斷髮、脫髮!

除此之外,外用產品固然重要,但內在調理都是養髮的關鍵 —「維新烏絲素」以純天然珍貴育髮中藥製成,例如制首烏、墨旱蓮、靈芝等等,令身體有足夠營養供給毛囊去養髮,從而改善脫髮、促進生髮,更令頭髮更濃密亮澤、更強韌!

小編日常拍攝,無可避免要經常電染燙髮,不但乾旱開叉,更會斷髮,甚至脫髮,梳頭或夾髮時經常都掉落不少髮絲,令我十分頭痛!但服用「維新烏絲素」後可見梳頭後掉落髮絲減少,夾髮時都減少斷髮,不用擔心經常電染後的脫髮問題!

另外,「維新烏絲素」當中更有豐富PM2活性分子,有效激活毛囊,促進頭髮生長,並有助增加頭髮密度,絕對做到防脱同時增髮!

小編真人實測進食「維新烏絲素」,掉髮明顯減少,髮絲變得光澤而富有彈性,頭髮明顯變得健康!而且「維新烏絲素」無西藥副作用,男女都食得,是令人安心的可靠頭髮法寶!不要只靠外用產品來改善脫髮問題,內在調理才是最治標治本,如果各位sis會好似小編經常電、漂、染,更開始有脫髮問題的話,真是要盡快入手,為年末party做好準備!

小編已經入手了「維新烏絲素」,頭髮真係甩少咗,生多咗頭髮,平日電染燙都唔使就住就住啦!快啲share比身邊成日電染燙嘅sis,一齊擁有健康髮質,即刻click入( https://bit.ly/415c6MC )了解更多詳情,甩頭髮唔使驚!

1根據維特健靈2016產品滿意度調查報告,256位受訪人士

BY Maggie C

8 December 2023