{ LIFESTYLE }
07 Mar 2018
男神們返嚟喇!新劇確認接拍!



雖然最近有李昇基主演嘅《花遊記》,嚟緊又有光洙擔正嘅《Live》,但近半年嘅韓國好似都相對比較沉靜,好似…少咗好多男神呀!但個市又點可以靜咁耐呢!今年開始陸陸續續都有好多oppa接新劇,又係時候做迷妹喇!


李棟旭《LIFE》





地獄使者返嚟喇!不過今次就唔係同孔劉,而係夥拍曹承佑出演新劇《LIFE》~《LIFE》更係由《秘密森林》編劇李秀妍創作嘅醫療題材電視劇,想睇棟旭oppa由地獄使者變成白袍醫生?咁就千其唔好錯過喇!


朴敘俊《金秘書為什麼那樣》





我地嘅國民男友又有新劇喇!繼上次係《三流之路》飾演可愛嘅東萬,今次係新劇《金秘書為什麼那樣》嚟個180度嘅轉變,飾演一名富二代~睇嚟係劇中,oppa一定會有好多養眼、時尚造型,隨時準備截圖啦!


蘇志燮《我身後的Terius》





暌違兩年蘇大叔終於返嚟拍劇喇!雖然蘇大叔keep住有係大螢幕出現,《軍艦島》、《現在,很想見你》等等,但只得兩個幾鐘,唔夠頂架!因此嚟緊接拍MBC嘅新劇《我身後的陶斯》就唔同喇,預定係下半年嘅作品,大家留意喇~


徐康俊 《你也是人類嗎》、《我們的關係》





一次過嚟兩套劇,粉絲們真係開心死!我地呢位漫改劇男主角擔當繼《奶酪陷阱》後,又再次為漫改劇《我們的關係》擔任男主角,題材更係校園青春劇,各位粉絲,準備好接招未!



另外將於六月首播嘅《你也是人類嗎》中首次挑戰一人飾演兩角,分別係富家子弟以及機器人,單睇預告已經好吸引!


YOU MAY ALSO LIKE
News
Feature
Blog
02 Sep 2018
Load more
 
NOTIFICATION