{ LIFESTYLE }
12 Jan 2018
最接近神的男人?吳彥祖設計汽車入選十大汽車

當女仔要求多多,希望男朋友高大靚仔、有事業、有才華又顧家細心時,總會有人話咁完美既男人係唔存在。不過似乎有一個真男神可以打破呢個定律啵!



公認係男神既吳彥祖靚仔就係人都知,不過係建築學系畢業既佢仲係設計上非常有天份。內地電視節目《漂亮的房子》中,吳彥祖設計既「木蘭坊」就入圍左有建築界奧斯卡之稱的英國皇家建築師學會獎2018,可見實力超班!



不過原來係較早前,由吳彥祖設計既改裝車TheTantō都入選美國改裝車展既十大汽車之一,其他入選汽車包括BMW M2、Audi TT RS等,同樣唔講得笑!



吳彥祖設計既改裝車,你想唔想試坐呢?(如果係設計師親自駕駛就更好啦〜)


另外,男神最近仲有另一驚喜既舉動,就係親自幫女女紥辮,非常窩心!



靚仔一定冇本心?才子一定風流?睇黎全部都係藉口,睇下吳彥祖就知!

source: https://www.instagram.com/thatdanielwu/ 
News
Feature
Blog
02 Sep 2018
Load more
 
NOTIFICATION